Medlem av bygdeservice logo

Variert kompetanse

og maskinpark

Aurskog Høland Bygdeservice SA er et samvirkeforetak stiftet i 1997. Vi består i dag av 45 eiere, og omsetter årlig for rundt 35 millioner kroner inklusiv vårt datterselskap Quality Products & Services AS.

I tillegg til våre ansatte har vi utførere og eiere som består av lokale selvstendige næringsdrivende som utnytter fordelen av samarbeid satt i system. Vi har ordnede arbeidsforhold, velfungerende HMS – system og sentral forsikringsordning.

Vi har lang erfaring, riktig utstyr og dyktige utøvere.

Vi er en del av

Bygdeservice Norge

Vi sysselsetter i dag 70 personer, og har et bredt spekter av nye maskiner og kompetanse som står til tjeneste for deg.

Vi disponerer derfor redskap og utstyr til de fleste formål. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

​Vi er en del av Bygdeservice Norge, som i dag teller 45 foretak over hele landet. Vi samarbeider med de andre foretakene der vi mangler erfaring, maskiner, arbeidskraft eller kompetanse.

Vi ønsker å

Gjøre en forskjell

Vi i Aurskog Høland Bygdeservice ønsker å gjøre en forskjell for våre eiere, kunder, utøvere, ansatte og lokalsamfunnet som helhet.

Vi tilbyr gjerne vårt varierte spekter av tjenester til borettslag, næringsliv, kommune eller private som ønsker seg en solid samarbeidspartner for utvendig vedlikehold av bygningsmasse eller utearealer. Vi kan også utføre tjenester for hytteeiere og privatkunder i vårt nærområde.

Vi tilbyr en mengde tjenester:
Vaktmestertjenester, vedlikeholdstjenester/snekring, snømåking, strøing, takmåking og istappfjerning, gressklipping, kantklipping og fjerning av løv, bortkjøring og avfallshåndtering, beplantning og anleggsgartner-tjenester, trefelling, beskjæring og fjerning av stubber, vedlikehold og ettersyn av tekniske installasjoner, ekstrabemanning innen bygg og anlegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle